Netværk for

Supply Chain & Logistik

Fremtid, udvikling & ledelse

I en verden der præges af globalisering, er Supply Chain Management essentielt. Der skal ikke alene skabes værdi i forsyningskæden der skal også reduceres omkostninger, risikostyres samt udvikles på leverandøraftaler og -relationer - og det hele skal gøres så transparent som muligt.

Med et professionelt netværk får du muligheden for at holde dig opdateret inden for dit fagområde samt for at blive inspireret og inspirere på tværs af brancher. Gennem personlig sparring og videndeling med andre ligesindede ledere, kan du styrke dine kompetencer for at møde nutidens krav.

Indhold

Netværket er for ledere indenfor Supply Chain Management og Logistik som har øje for egen udvikling og funktionens evne til at være værdiskabende for forretningen.

For ambitiøse og målrettede profiler som både har styr på planlægning, forhandling, samarbejde og relationer – men som også er interesserede i at udvikle og forbedre egne kompetencer indenfor ledelse.

Netværket er for lederen som ønsker at bidrage til forretningens værdiskabelse og vækst gennem løbende fornyelse og optimering af hele forsyningskæden.

Få et indtryk af netværket i denne video

Eksempler på temaer for sparring og erfaringsudveksling:
  • Risk management i Supply chain operations. Kristian Rasmussen, Vestas
  • Circular Supply Chain Profitability – Samuel Brüning Larsen Aalborg Universitet
  • Fællesmøde med Netværk i Procurement & Sourcing – endelige oplægsholdere og tema vil udvælges med input fra de to netværksgrupper samt Faglige Specialister (Torben Knudby og Margit Jørgensen). De er ønske om Bæredygtighed, Kontraktforhandlinger eller ledelses fagligt / personlig udvikling

Om netværket

Netværksgruppen tilbyder et fortroligt og uformelt rum med plads til videndeling og erfaringsudveksling og med mulighed for faglig sparring på konkrete temaer og udfordringer der berører medlemmerne i deres hverdag. Det giver dig mulighed for at investere i dig selv og udvikle dine kompetencer indenfor ledelse. Samtidig får du et frirum hvor du kan inspireres af og danne relationer med andre analytiske og ambitiøse mennesker der også brænder for at skabe, udvikle og vedligeholde stærke forsyningskæder.

Dagene er nøje tilrettelagt af Corporate Club med inspirerende oplægsholdere der deler ud af viden og erfaringer indenfor aktuelle og relevante emner. Vi dykker ned i tendenser og konkrete cases der påvirker din dagligdag, og vores professionelle facilitator sørger for at holde fokus på det fagligt relevante.

Corporate Club står for al planlægning samt facilitering, og vi sørger selvfølgelig for fuld forplejning. Alle dagene afsluttes med en treretters middag med vinmenu. Vi skaber en oplevelse hvor du udelukkende skal koncentrere dig om at få mest mulig udbytte af dagen, og gå herfra med masser af input og nye relationer.

Mødekalender

Møde 1


Tirsdag d. 20. september 2022

Møde 2


Torsdag d. 01. december 2022

Møde 3


Torsdag d. 26. januar 2023

Møde 4


Torsdag d. 30. marts 2023

Øget forretningsværdi

Afprøv nye idéer

Bliv opdateret på nye værktøjer

Få indblik i nye tendenser

Optimér arbejdsgange og processer

Skab et endnu stærkere beslutnings- grundlag

    Skal vi tale sammen?

    Få en personlig og uforpligtende samtale med vores rådgiver om dine muligheder i netværket.