Netværk for

Quality Management

Nutid, fremtid og ledelse i kvalitet

I arbejdet med Quality Management er den fornemmeste opgave at sikre en konsistent kvalitet i produkter, i services og i organisationen som helhed.

Kvalitetssikring og -styring er et område under konstant udvikling. Dette stiller krav til kvalitetsansvarlige om at være på forkant med denne udvikling. Med et professionelt netværk får du mulighed for at holde dig opdateret indenfor dit fagområde. Gennem sparring, erfaringsudveksling og videndeling med andre ledere i Quality, kan du udvikle og styrke dine kompetencer.

Indhold

Netværkets omdrejningspunkter er ledelse og fremtidens Quality.

Netværket er for ledere indenfor kvalitetssikring og -kontrol som ønsker at øge deres forretningsmæssige værdi i organisationen samt bidrage til virksomhedens operationelle fremdrift.

Netværket er for lederen der ønsker at finpudse, udvikle og øge sine kompetencer inden for ledelse. Lederen der bidrager til vækst og influerer forretningens værdiskabelse gennem en kontrolleret, struktureret og ambitiøs tilgang.

Få et indtryk af netværket i denne video

Eksempler på temaer for sparring og erfaringsudveksling:
  • Adfærdsdesign indenfor Quality Management , Kåre WENG, DNV A/S. inkl workshop
  • Risk Management
  • Nye ISO certificeringer, Kvalitets kultur i Pharma industrien, Quality Management i fremtiden

Om netværket

Netværksgruppen tilbyder et fortroligt og uformelt rum med plads til videndeling og erfaringsudveksling og med mulighed for faglig sparring på konkrete temaer og udfordringer der berører medlemmerne i deres hverdag. Det giver dig mulighed for at investere i dig selv og udvikle dine kompetencer indenfor ledelse. Samtidig får du et frirum hvor du kan inspireres af og danne relationer med andre mennesker der forstår hverdagen med kvalitetessikring og -styring.

Dagene er nøje tilrettelagt af Corporate Club med inspirerende oplægsholdere der deler ud af viden og erfaringer indenfor aktuelle og relevante emner. Vi dykker ned i tendenser og konkrete cases der påvirker din dagligdag, og vores professionelle facilitator sørger for at holde fokus på det fagligt relevante.

Corporate Club står for al planlægning samt facilitering, og vi sørger selvfølgelig for fuld forplejning. Alle dagene afsluttes med en treretters middag med vinmenu. Vi skaber en oplevelse hvor du udelukkende skal koncentrere dig om at få mest mulig udbytte af dagen, og gå herfra med masser af input og nye relationer.

Mødekalender

Møde 1


Tirsdag d. 4. oktober 2022

Møde 2


Tirsdag d. 10. januar 2023

Møde 3


Torsdag d. 9. marts 2023

Møde 4


Tirsdag d. 20. april 2023

Øget forretningsværdi

Afprøv nye idéer

Bliv opdateret på nye værktøjer

Få indblik i nye tendenser

Optimér arbejdsgange og processer

Skab et endnu stærkere beslutnings- grundlag

    Skal vi tale sammen?

    Få en personlig og uforpligtende samtale med vores rådgiver om dine muligheder i netværket.