Netværk for

Procurement & Sourcing

Fremtidens indkøb

Indkøbsfunktionen er under konstant udvikling - nye trends og tidens tendenser åbner muligheder for hvordan indkøb kan indtænkes i virksomhedernes strategi, og stiller krav til hvordan du skal agere som leder.

Med et professionelt netværk får du et fagligt udbytte og mulighed for at styrke dine kompetencer som indkøber, samtidig med at du skaber værdifulde relationer.

Indhold

Indkøbsfunktionens indflydelse på og understøttelse af virksomheders overordnede strategi er stigende. Indkøbsafdelinger bidrager i højere grad med konkret og målbar værdi - værdi som er mere end blot besparelser.

Netværket i Procurement & Sourcing er for erfarne ledere med operationelt og strategisk ansvar i indkøbsfunktionen. For ledere som ønsker at sætte indkøb på virksomhedens strategiske agenda eller som allerede er i gang med denne proces.

For den ambitiøse indkøber med fokus på at udvikle og implementere procurement value propositions og derigennem gøre indkøb til en værdiskabende del af virksomheden samt positionere indkøb internt til topledelsen såvel som virksomhedens andre funktioner.

Få et indtryk af netværket i denne video

Eksempler på temaer for input, sparring og løsningsforslag ved erfaringsudveksling:
  • Innovation i Procument
  • Ansvarlig leverandør håndtering
  • Fælles møde med Supply Chain
  • Sidste møde planlægges sammen med medlemmerne

Om netværket

Netværksgruppen tilbyder et fortroligt og uformelt rum med plads til videndeling og erfaringsudveksling og med mulighed for faglig sparring på konkrete temaer og udfordringer der berører medlemmerne i deres hverdag. Det giver dig mulighed for at investere i dig selv og udvikle dine kompetencer indenfor ledelse. Samtidig får du et frirum hvor du kan inspireres af og danne relationer med andre ledere i indkøbsfunktionen.

Dagene er nøje tilrettelagt af Corporate Club med inspirerende oplægsholdere der deler ud af viden og erfaringer indenfor aktuelle og relevante emner. Vi dykker ned i tendenser og konkrete cases der påvirker din dagligdag, og vores professionelle facilitator sørger for at holde fokus på det fagligt relevante.

Corporate Club står for al planlægning samt facilitering, og vi sørger selvfølgelig for fuld forplejning. Alle dagene afsluttes med en treretters middag med vinmenu. Vi skaber en oplevelse hvor du udelukkende skal koncentrere dig om at få mest mulig udbytte af dagen, og gå herfra med masser af input og nye relationer.

Vi skaber en oplevelse hvor du udelukkende skal koncentrere dig om at få mest mulig udbytte af dagen, og gå herfra med masser af input og nye relationer.

Mødekalender

Møde 1


Tirsdag d. 6. september 2022

Møde 2


Torsdag d. 10. november 2022

Møde 3


Torsdag d. 26. januar 2023

Møde 4


Tirsdag d. 21. marts 2023

Øget forretningsværdi

Afprøv nye idéer

Bliv opdateret på nye værktøjer

Få indblik i nye tendenser

Optimér arbejdsgange og processer

Skab et endnu stærkere beslutnings- grundlag

    Skal vi tale sammen?

    Få en personlig og uforpligtende samtale med vores rådgiver om dine muligheder i netværket.