Netværk i

IT-Ledelse

Fremtid, transformation og ledelse

Digitalisering bliver et stadig mere centralt omdrejningspunkt for forretningen. Samtidig får IT-afdelinger i stigende grad strategisk indflydelse. Denne udvikling skaber nye muligheder, men stiller også nye krav til IT-lederen.

Med et professionelt netværk får du mulighed for at holde dig opdateret på aktuelle emner, temaer og tendenser indenfor IT og digitalisering. Gennem sparring, erfaringsudveksling og videndeling med andre ledere inden for dit fagområde, kan du udvikle og styrke din viden og dine kompetencer, og du kan sikre at du og din virksomhed er på forkant med de nyeste udviklinger indenfor IT-ledelse og digitalisering.

Indhold

Netværket fokuserer på digitalisering og IT-lederens centrale rolle som forandringsagent i virksomhedens digitaliseringsproces.

Netværket er for ledere indenfor IT og digitalisering. For ledere der ikke blot ser IT og digitalisering som en nødvendighed, men som en driver for forretningens udvikling og fremtidige værdiskabelse. For ledere der ser hvor og hvordan IT-projekter kan nedbringe cost, kan optimere processer og effektivisere arbejdsgange.

For ledere der ønsker at øge egne kompetencer indenfor ledelse og påvirke forretningen gennem nytænkning, transformation og forandring.

Få et indtryk af netværket i denne video

Eksempler på temaer for sparring og erfaringsudveksling:
  • Rekruttering og fasholdelse af IT specialister. Sara Juhl fra Bloom Rekruttering.
  • Kompleks problemløsning i en IT-organisation. Emil Sunesen fra Teknologisk Institut
  • Cloud Strategi
  • Bæredygtighed i IT
  • Outsourcing af IT

Om netværket

Netværksgruppen tilbyder et fortroligt og uformelt rum med plads til videndeling og erfaringsudveksling og med mulighed for faglig sparring på konkrete temaer og udfordringer der berører medlemmerne i deres hverdag. Det giver dig mulighed for at investere i dig selv og udvikle dine kompetencer indenfor ledelse. Samtidig får du et frirum hvor du kan inspireres af og danne relationer med andre profiler der forstår hverdagen med ledelse inden for IT og digitalisering.

Dagene er nøje tilrettelagt af Corporate Club med inspirerende oplægsholdere der deler ud af viden og erfaringer indenfor aktuelle og relevante emner. Vi dykker ned i tendenser og konkrete cases der påvirker din dagligdag, og vores professionelle facilitator sørger for at holde fokus på det fagligt relevante.

Corporate Club står for al planlægning samt facilitering, og vi sørger selvfølgelig for fuld forplejning. Alle dagene afsluttes med en treretters middag med vinmenu. Vi skaber en oplevelse hvor du udelukkende skal koncentrere dig om at få mest mulig udbytte af dagen, og gå herfra med masser af input og nye relationer.

Vi skaber en oplevelse hvor du udelukkende skal koncentrere dig om at få mest mulig udbytte af dagen, og gå herfra med masser af input og nye relationer.

Mødekalender

Møde 1


Tirsdag d. 11. oktober 2022

Møde 2


Tirsdag d. 13. december 2022

Møde 3


Tirsdag d. 14. marts 2023

Møde 4


Torsdag d. 4. maj 2023

Øget forretningsværdi

Afprøv nye idéer

Bliv opdateret på nye værktøjer

Få indblik i nye tendenser

Optimér arbejdsgange og processor

Skab et endnu stærkere beslutnings- grundlag

    Skal vi tale sammen?

    Få en personlig og uforpligtende samtale med vores rådgiver om dine muligheder i netværket.