Netværk i

Facility Management

Drift, optimering, udvikling & ledelse

Facility Management er ikke længere blot en supportfunktion, men i stigende grad afgørende for virksomheders udvikling og strategiske fremtidsplanlægning. Ud over at sikre optimering og drift, kan Facility Management bidrage til kulturforandringer, trivsel og arbejdsglæde.

Med et professionelt netværk får du muligheden for at holde dig opdateret inden for dit fagområde og for at blive inspireret og inspirere på tværs af brancher. Gennem personlig sparring og videndeling med andre ligesindede ledere, kan du styrke dine kompetencer i forhold til den daglige drift og din lederrolle.

Indhold

Netværket er for ledere indenfor Facility og Space Management.

For ambitiøse ledere som ser sammenhænge, muligheder og potentiale - både i mennesker og i virksomheder. For ledere der, udover at drifte, udvikle, ændre og forbedre, har interesse i at styrke egne kompetencer inden for ledelse.

For den kvalitetsbevidste leder som ønsker at bidrage til at optimere virksomhedens drift og influere beslutningstagere ved at sætte FM på dagsordenen som driver for vækst og ikke blot som omkostningsbesparende funktion.

Få et indtryk af netværket i denne video

Eksempler på temaer for sparring og erfaringsudveksling:
  • Facility managerens Nye Normal. Hvordan påvirker virksomhedens post-Corona strategi for facility management?
  • Datamængder og -forventninger eksploderer. Men hvor giver det mening at sætte ind uden at drukne?
  • Facility managerens ledelsesrolle & -kompetencer med mere synlighed i organisationen

Om netværket

Netværksgruppen tilbyder et fortroligt og uformelt rum med plads til videndeling og erfaringsudveksling og med mulighed for faglig sparring på konkrete temaer og udfordringer der berører medlemmerne i deres hverdag. Det giver dig mulighed for at investere i dig selv og udvikle dine kompetencer indenfor ledelse. Samtidig får du et frirum hvor du kan inspireres af og danne relationer med andre ledere inden for Facility Management.

På netværksdagene dykker vi ned i konkrete og højaktuelle cases - altid støttet af faglig ekspertise samt professionel facilitering. Dagene er planlagt nøje, med interessante oplægsholdere - både dem er selv er ledere og kan inspirere fra med erfaringer fra egen "skyttegrav", men også dem der er konsulenter og kan udfordre perspektiver og normer udefra.

Vi i Corporate Club sørger selvfølgelig for fuld forplejning. Alle dagene afsluttes med en treretters middag med vinmenu. Vi skaber en oplevelse, hvor du udelukkende skal koncentrere dig om at få mest mulig udbytte af dagen, og gå herfra med masser af input og nye relationer.

Mødekalender

Møde 1


Torsdag d. 19. januar 2023

Møde 2


Torsdag d. 27. april 2023

Møde 3


Torsdag d. 22. juni 2023

Møde 4


Torsdag d. 19. september 2023

Øget forretningsværdi

Afprøv nye idéer

Bliv opdateret på nye værktøjer

Få indblik i nye tendenser

Optimér arbejdsgange og processer

Skab et endnu stærkere beslutnings- grundlag

    Skal vi tale sammen?

    Få en personlig og uforpligtende samtale med vores rådgiver om dine muligheder i netværket.