Netværk for

Produktions- og Fabrikschefer

Optimering af drift og udvikling af god ledelse

Lederrollen for produktionschefer kræver både faglig indsigt i processer relateret til drift samt samarbejdsevner og stærk forståelse for mennesker.

Ledere i fremstillingsvirksomheder står ofte alene med beslutninger. Med et professionelt netværk finder du ligesindede sparringspartnere og mulighed for at udvikle dine kompetencer, gennem sparring og erfaringsudveksling med andre produktionschefer - på tværs af brancher og industrier.

Indhold

Netværket er for ledere der beskæftiger sig med fabriks- og produktionsledelse. For lederen der er helt tæt på det operationelle og samtidig har fokus på den strategiske udvikling, på at sætte retningen og på løbende at udvikle og finpudse egne ledelseskompetencer.

Netværket henvender sig til dig der arbejder for at sikre en effektiv produktion gennem stabil drift, vedligeholdelse, optimering og udvikling af produktion - og samtidig har fokus på medarbejdernes trivsel og sikkerhed gennem ledelsesansvar. Til dig der er interesseret i at skabe værdi i din organisation og bidrage til forretningens værdiskabelse og udvikling.

Netværkets fokus er på ledelsesværktøjer, optimering, samarbejde, kommunikation, motivation, kompetenceoptimering, proceseffektivisering, risiciminimering, handleplaner & systemer samt et kig på fremtidige trends.

Få et indtryk af netværket i denne video

Eksempler på temaer for sparring og erfaringsudveksling:
  • Forandringsledelse og forandringsprocesser
  • Robotter, automatisering og fremtidens fabrik
  • Highspeed produktion
  • Lean: Processer og implementering
  • HSE samt fysisk og psykisk arbejdsmiljø
  • Monitorering og implementering af operationelle processer

Om netværket

Netværksgruppen tilbyder et fortroligt og uformelt rum med plads til videndeling og erfaringsudveksling og med mulighed for faglig sparring på konkrete temaer og udfordringer der berører medlemmerne i deres hverdag. Det giver dig mulighed for at investere i dig selv og udvikle dine kompetencer indenfor ledelse. Samtidig får du et frirum hvor du kan inspireres af og danne relationer med andre ledere der forstår hverdagen med ét ben i det operationelle og ét ben i det strategiske.

Dagene er nøje tilrettelagt af Corporate Club med inspirerende oplægsholdere der deler ud af viden og erfaringer indenfor aktuelle og relevante emner. Vi dykker ned i tendenser og konkrete cases der påvirker din dagligdag, og vores professionelle facilitator sørger for at holde fokus på det fagligt relevante.

Corporate Club står for al planlægning samt facilitering, og vi sørger selvfølgelig for fuld forplejning. Alle dagene afsluttes med en treretters middag med vinmenu. Vi skaber en oplevelse hvor du udelukkende skal koncentrere dig om at få mest mulig udbytte af dagen, og gå herfra med masser af input og nye relationer.

Mødekalender

Møde 1


Torsdag d. 16. september 2021

Møde 2


Tirsdag d. 16. november 2021

Møde 3


Torsdag d. 27. januar 2022

Møde 4


Tirsdag d. 08. marts 2022

Øget forretningsværdi

Afprøv nye idéer

Bliv opdateret på nye værktøjer

Få indblik i nye tendenser

Optimér arbejdsgange og processer

Skab et endnu stærkere beslutnings- grundlag

Skal vi tale sammen?

Få en personlig og uforpligtende samtale med vores rådgiver om dine muligheder i netværket.