Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/b/b/f/corporateclub.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/b/b/f/corporateclub.dk/httpd.www/wp-content/plugins/mailpoet/vendor/cerdic/css-tidy/class.csstidy.php on line 886 Executives i Finans — Corporate Club
Netværk for

Executives i Finans

Udvikling og ledelse i finansfunktionen

Corporate Clubs Netværk for Executives i Finans er for erfarne og ambitiøse ledere i økonomi- og finansfunktionen.

Med et professionelt netværk får du muligheden for at holde dig opdateret på aktuelle temaer og tendenser inden for dit fagområde. Gennem sparring, erfaringsudveksling og videndeling med ligesindede, kan du styrke dine kompetencer i rollen som leder og som strategisk sparringspartner for forretningen.

Indhold

Netværket er for ledere inden for økonomi og finans. For den ambitiøse leder som ønsker at udvikle forretningens økonomifunktion og egne ledelseskompetencer. For ledere som ønsker at imødekomme nutidens krav og forventninger til kompetencer, der rækker meget længere ud end blot at være en talknuser.

Netværket er for ledere der ikke er bange for at blive udfordret på egne eller de klassiske tilgange til strategi, forretningsudvikling og ledelse. Og for lederen som er nysgerrig på hvordan andre inden for samme fagområde udøver den avancerede ledelsesdisciplin - på tværs af brancher og industrier.

Få et indtryk af netværket i denne video

Eksempler på temaer for sparring og erfaringsudveksling:
  • Optimering og effektivisering i økonomifunktionen
  • Digitalisering og teknologi - RPA
  • Virtuelle valutaer og blockchain
  • Indsamling, undersøgelse, validering og brug af data
  • Forandringsledelse og forandringsprocesser
  • Ledelsesinformation og tilpasning af rapportering
  • Ledelse af specialister

Om netværket

Netværksgruppen tilbyder et fortroligt og uformelt rum med plads til videndeling og erfaringsudveksling og med mulighed for faglig sparring på konkrete temaer og udfordringer der berører medlemmerne i deres hverdag. Det giver dig mulighed for at investere i dig selv og udvikle dine kompetencer indenfor ledelse. Samtidig får du et frirum hvor du kan inspireres af og danne relationer med andre mennesker der arbejder med ledelse i økonomi- og finansfunktionen.

Dagene er nøje tilrettelagt af Corporate Club. Vi inviterer inspirerende oplægsholdere der deler ud af viden og erfaringer indenfor aktuelle og relevante emner: Stærke ledere deler erfaringer fra egen skyttegrav, mens dygtige ledelseskonsulenter udfordrer perspektiver og normer fra andre synsvinkler. Yderligere vil vi dykke ned i tendenser og konkrete cases der påvirker din dagligdag, og vores professionelle facilitator sørger for at holde fokus på det fagligt relevante.

Corporate Club står for al planlægning samt facilitering, og vi sørger selvfølgelig for fuld forplejning. Alle dagene afsluttes med en treretters middag med vinmenu. Vi skaber en oplevelse hvor du udelukkende skal koncentrere dig om at få mest mulig udbytte af dagen, og gå herfra med masser af input og nye relationer.

Mødekalender

Møde 1


Torsdag d. 22. september 2022

Møde 2


Tirsdag d. 17. november 2022

Møde 3


Torsdag d. 5. januar 2023

Møde 4


Torsdag d. 16. marts 2023

Øget forretningsværdi

Afprøv nye idéer

Bliv opdateret på nye værktøjer

Få indblik i nye tendenser

Optimér arbejdsgange og processer

Skab et endnu stærkere beslutnings- grundlag

Skal vi tale sammen?

Få en personlig og uforpligtende samtale med vores rådgiver om dine muligheder i netværket.