Netværk i

Business Intelligence

Spændingsfeltet mellem teknisk brug af data og forretningens udvikling

Business Intelligence er et område som fylder mere og mere i mange virksomheder. Der ligger i stigende grad flere og større udfordringer i at information og data skal understøtte forretningen og at data tilpasses brugerne.

Med et professionelt netværk får du muligheden for at udforske BI yderligere, holde dig opdateret på det tekniske og samtidig få større indblik i det forretningsorienterede perspektiv.

Indhold

Netværket er for professionelle som søger fortrolig erfaringsudveksling. Netværksgruppen er et fortroligt og uformelt forum hvor du kan drøfte de udfordringer du møder i din dagligdag med sparring og inspiration fra jævnbyrdige.

Corporate Club har sammensat sæsonen i samarbejde med eksperter indenfor B.I., A.I., ledelse, strategi og kommunikation. Dog har medlemmerne mulighed for at præge retning og indhold på møderne, sådan at faglig relevans og værdi altid er i højsæde.

Få et indtryk af netværket i denne video

Eksempler på emner der kan drøftes på møderne:
  • Hvordan forbindes Business Intelligence og forretningen
  • Applikationsrapportering & BI rapportering
  • BI som metasøgemaskine og strategisk driver
  • Data Mining og Process Mining
  • Business Intelligence & Artificial Intelligence
  • Integrering af Business Intelligence – sådan får du alle med!

Om netværket

Netværksgruppen tilbyder et fortroligt og uformelt rum med plads til videndeling og erfaringsudveksling og med mulighed for faglig sparring på konkrete temaer og udfordringer der berører medlemmerne i deres hverdag. Det giver dig mulighed for at investere i dig selv og udvikle dine kompetencer indenfor Business Intelligence. Samtidig får du et frirum hvor du kan inspireres af og danne relationer med andre Business Intelligence specialister.

Dagene er nøje tilrettelagt af Corporate Club. Vi inviterer inspirerende oplægsholdere der deler ud af viden og erfaringer indenfor aktuelle og relevante emner. Yderligere vil vi dykke ned i tendenser og konkrete cases der påvirker din dagligdag, og vores professionelle facilitator sørger for at holde fokus på det fagligt relevante.

Corporate Club står for al planlægning samt facilitering, og vi sørger selvfølgelig for fuld forplejning. Alle dagene afsluttes med en treretters middag med vinmenu. Vi skaber en oplevelse hvor du udelukkende skal koncentrere dig om at få mest mulig udbytte af dagen, og gå herfra med masser af input og nye relationer.

Mødekalender

Møde 1


Tirsdag d. 28. februar 2023

Møde 2


Tirsdag d. 16. maj. august 2023

Møde 3


Torsdag d. 24. august 2023

Møde 4


Torsdag d. 2. november 2023

Øget forretningsværdi

Afprøv nye idéer

Bliv opdateret på nye værktøjer

Få indblik i nye tendenser

Optimér arbejdsgange og processer

Skab et endnu stærkere beslutnings- grundlag

    Skal vi tale sammen?

    Få en personlig og uforpligtende samtale med vores rådgiver om dine muligheder i netværket.