Netværk for

Business Controllers

Forretningens sparringspartner

Økonomifunktionen er under udvikling og konstant forandring. Med et professionelt netværk får du muligheden for at holde dig opdateret inden for dit fagområde. Gennem personlig sparring og videndeling med andre specialister, kan du styrke dine kompetencer som Controller.

Indhold

Netværket er for specialister i økonomifunktionen. For specialister der udover at udarbejde månedsrapporteringer, eksternt regnskab, årsafslutning mv., også agerer sparringspartner for forretningen og ledelsen, gennem levering af relevant beslutningsinformation.

For Controlleren som skaber indsigt ved konstruktivt at udfordre og dele viden og perspektiver der bidrager til vækst og influerer forretningens værdiskabelse, gennem levering af den bedste og mest relevante beslutningsinformation, sparring og rapportering.

Få et indtryk af netværket i denne video

Eksempler på temaer for sparring og erfaringsudveksling:
  • Personlig effektivitet - Sørg for ikke altid at være på bagkant:
  • Beyond budgetting
  • Miljørapportering og den nye ESG lovgivning
  • Emner/tema samt mulig oplægsholder besluttes sammen med netværket på møde 1-2.

Om netværket

Netværksgruppen tilbyder et fortroligt og uformelt rum med plads til videndeling og erfaringsudveksling og med mulighed for faglig sparring på konkrete temaer og udfordringer der berører medlemmerne i deres hverdag. Det giver dig mulighed for at investere i dig selv og udvikle dine kompetencer. Samtidig får du et frirum hvor du kan inspireres af og danne relationer med andre specialister i økonomifunktionen.

Dagene er nøje tilrettelagt af Corporate Club. Vi inviterer inspirerende oplægsholdere der deler ud af viden og erfaringer indenfor aktuelle og relevante emner. Yderligere vil vi dykke ned i tendenser og konkrete cases der påvirker din dagligdag, og vores professionelle facilitator sørger for at holde fokus på det fagligt relevante.

Corporate Club står for al planlægning samt facilitering, og vi sørger selvfølgelig for fuld forplejning. Alle dagene afsluttes med en treretters middag med vinmenu. Vi skaber en oplevelse hvor du udelukkende skal koncentrere dig om at få mest mulig udbytte af dagen, og gå herfra med masser af input og nye relationer.

Mødekalender

Møde 1


Tirsdag 7. juni 2022

Møde 2


Torsdag 15. september 2022

Møde 3


Torsdag 3. november 2022

Møde 4


Tirsdag 7. marts 2023

Øget forretningsværdi

Afprøv nye idéer

Bliv opdateret på nye værktøjer

Få indblik i nye tendenser

Optimér arbejdsgange og processer

Skab et endnu stærkere beslutnings- grundlag

    Skal vi tale sammen?

    Få en personlig og uforpligtende samtale med vores rådgiver om dine muligheder i netværket.