Netværk for

Adm. Direktører og Ejerledere

Vi skaber stærke relationer og fortrolig sparring

Ledelsesbegrebet er under konstant udvikling. Det stiller store krav til nutidens virksomheder om at være omstillingsparate – og således også et krav til nutidens ledere om at kunne lede samt træffe beslutninger af større betydning.

Dette netværk sikrer at du holder dig opdateret på aktuelle emner, temaer og tendenser inden for organisationsledelse. Som øverste leder medfølger et enormt ansvar og det kan til tider være udfordrende at stå alene, uden en sparringspartner. Her får du muligheden for at udvikle og styrke din viden og dine kompetencer gennem sparring, erfaringsudveksling og videndeling med andre ledere på topniveau.

Indhold

Netværket er for profiler i topledelsen. For dig som er direktør eller ejerleder og ønsker at udvikle din forretning men også dine egne ledelseskompetencer.

Det er ligeledes et netværk for dig der ikke er bange for at blive udfordret på egne tilgange til strategi, udvikling og ledelse. Eller for dig der er nysgerrig på hvordan andre ledere på samme niveau som dig selv udøver ledelse som disciplin – på tværs af brancher og industrier.

Få et indtryk af netværket i denne video

Om netværket

Denne netværksgruppe er tilegnet administrerende direktører og ejerledere som ønsker stærke relationer og fortrolig sparring. Der vil være mulighed for erfaringsudveksling på konkrete temaer samt indblik i de udfordringer der berører medlemmerne i hverdagen. Netværket vil ligeledes give dig en anledning til at investere i dig selv samtidig med at du udvikler dine kompetencer.

Dagene skal ses som et frirum til at opnå inspiration og læring, og til at skabe relationer med andre mennesker der forstår hverdagen med ledelse på topniveau.

Mødekalender

Møde 1


Onsdag d. 25. januar 2023

Møde 2


Tirsdag d. 18. april 2023

Møde 3


Tirsdag d. 22. august 2023

Møde 4


Mandag d. 30. oktober 2023

Øget forretningsværdi

Afprøv nye idéer

Bliv opdateret på nye værktøjer

Få indblik i nye tendenser

Optimér arbejdsgange og processer

Skab et endnu stærkere beslutnings- grundlag

    Skal vi tale sammen?

    Få en personlig og uforpligtende samtale med vores rådgiver om dine muligheder i netværket.